Staaltoepassingen voor de bouw, van A tot Z

Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn de belangrijkste pijlers waar u bij Broeze Nijverdal al vanaf 1922 op mag rekenen. Dat bewijzen we door het ISO, VCA en door ons gecertificeerd FPC systeem volgens NEN-EN 1090-1 t/m executieklasse 4. Vaste projectleiders en tekenaars begeleiden het gehele proces in de meest uiteenlopende en complexe opdrachten.

Nieuwe Gate E4 voor Vliegveld Schiphol

Broeze Nijvedal heeft in opdracht van Volkerrail een mooi project afgerond in Amsterdam. Voor de luchthaven Schiphol is er gebouwd aan een nieuwe liftschacht en toegangstrap voor Gate E4. De miljoenen passagiers gaan elke dag via de nieuwe Central Security naar Gate E4.

Kolomschalen CS Amsterdam

Voor opdrachtgever Aannemingsmij. ABM B.V. hebben we geperforeerde aluminium kolomschalen met blinde bevestiging waarvan de binnenzijde is voorzien van geplastificeerde isolatie t.b.v de akoestiek geleverd en gemonteerd in de middentunnel van het Centraal Station in Amsterdam.

Terrassen Bonairepier in Almere

In opdracht van Goossen Te Pas Bouw realiseerden we 14 volledig afgemonteerde terrassen voor de Bonairepier in Almere. Deze zijn vervoerd en gemonteerd aan de achtergevels van de woningen boven het water. Het grootste bordes heeft een afmeting van 9,5 x 4,2 mtr en zal met speciaal transport worden vervoerd.

Van der Valk Tiel

De werkzaamheden bij Van der Valk in Tiel zijn inmiddels afgerond. Een nieuwe luifel en een nieuwe entree verwelkomt de gasten op luxe gastvrije wijze.

Vapiano Amsterdam

In opdracht van Vapiano heeft Broeze Nijverdal meegewerkt aan het realiseren van het 4e Vapiano restaurant in Nederland en het 2e restaurant in Amsterdam. Vapiano PIZZA, PASTA en BARketen van Duitse oorsprong. In de kelder van het gebouw THE BANK is door Broeze Nijverdal een extra verdiepingsvloer gemaakt. De glas balustrade is ook door Broeze geleverd.

14 appartementen Schalkhaar

In opdracht van Ter Steege Bouw Rijssen realiseerde Broeze Nijverdal o.a de galerijen incl. glaswand, het balkonhekwerk, staalconstructie in trappenhuis en vluchttrappen.

Machtella Bennekom

In opdracht van Hegeman Bouwgroep Almelo bouwden we mee in het Baron van Wassenaerpark in Bennekom aan 4 gebouwen voor zorg- en woonfuncties. Het 3e gebouw is Machtella. Een rond appartementengebouw met 33 appartementen en een binnentuin.

Heerlijk Recht Leiderdorp

Als ketenpartner, werkend met een uitgebreid 3D BIM Model, is dit project tot stand gekomen voor opdrachtgever BouwXs in Almere

Esthetisch staal: Reclamezuil van der Valk

Ontwerpen en realiseren van reclamemast voor hotelketen van der Valk. Circa 25 meter hoge mast met 2 grote reclamevlakken bij hotel van der Valk Zuidbroek Het top bordes is te bereiken door middel van een klimladder in de mast.

Renovatie Castello flat Almelo

Project: Renovatie Castelloflat in Almelo. Opdrachtgever: Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis Groot onderhoud aan 123 appartementen in Almelo. Levering en montage van. balustrades, zonneluifels, glazen schermen en staalconstructie siergevel.

Zilverpark Lelystad

Opdrachtgever: Ter Steege Rijssen B.V. Nieuwbouw 8 kantoren en appartementengebouwen in een gevarieerde hedendaagse stijl. Levering en montage van trappen, hekwerken, complexe gebogen balustrades vakwerkspantconstructies en staalconstructies.

Roombeek Enschede

Project: Voorzieningencluster Roombeek. Opdrachtgever: Te Pas Bouw Enschede. Onderdelen zijn constructiestaal, spiltrappen, steektrappen met bordessen aan buitengevels, steektrappen met bordessen binnentoepassing, videhekwerk en balkonhekwerk.

Centrumplan Eibergen

Project: nieuwbouw van appartementengebouw. Opdrachtgever: Van Wijnen uit Eibergen.

Stadsvelde Enschede

Project: Gezondheidscentrum en 40 appartementen Stadsvelde. Opdrachtgever: Bouwcombinatie Nijhuis/Hegeman. Levering en montage van: Constructief staal, zonneluifels en trappenhuis.

Leidsche Rijn

Project: 80 appartementen Leidsche Rijn. Opdrachtgever: Ter Steege Rijssen B.V. Levering en montage van trappen, hekken, hellingbanen en bouwkundig staal in de galerijen. Kolommen voor galerijondersteuning.

De Laares Enschede

Project: 48 appartementen de Laares. Opdrachtgever: Bouwcombinatie Nijhuis/Hegeman. Levering en montage van trappen en hekken.

De Geren Zwolle

Project: 83 appartementen t.b.v. studentenhuisvesting. Opdrachtgever: Hegeman Bouw Almelo.Stalen galerijen, trappenhuizen en stalen gevels.

Uitbreiding stadion De Grolsch veste

Project Uitbreiding stadion De Grolsch veste Enschede van Aannemer Bouwcombinatie uitbreiding Grolsche veste stadion v.o.f. Leveren en monteren van 650 meter hekwerk voor 4 noodtrappenhuizen. Hoofdtrap in de voorbouw inclusief 200 meter hekwerk. 126 meter videhekken met vloerrand afwerkingsprofielen.

Centrumplan Olst

Leveren en monteren van trappen, videhekken, franse balkonhekken en een brandwerend scherm.

Bussumse watertoren

Broeze Nijverdal bouwde mee aan de renovatie van de Bussumse watertoren. Uitgeroepen tot duurzaamste bedrijfsgebouw van 2011. Het voorziet in haar eigen energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater. Broeze Nijverdal leverde en monteerde het staalskelet voor de watertoren. Tevens waren we verantwoordelijk voor de realisatie van het noodtrappenhuis in de zijgevel van het paviljoen. De doorbraak van de toren naar het paviljoen, het hekwerk en het trappenhuis in de toren. Deze verschaft toegang tot de toren.