0548 - 610730

Broeze, bedankt!

Broeze, bedankt!

Per 1 januari 2019 zal ik mijn functie van algemeen directeur overdragen aan Arnold Hofmeijer (GS Metaal, zie ‘strategische samenwerking tussen Broeze Nijverdal en GS Metaal’). Klaas Kuipers en Jeroen Besten behouden hun huidige functie als commercieel en technisch directeur. De onderneming zal op dezelfde voet worden voortgezet.

Ik blijf nog een jaar verbonden aan Broeze Nijverdal als adviseur. Naast het adviseurschap ga ik mij concentreren op het beheer van mijn vastgoedportefeuille. Ook wil ik mij maatschappelijk gaan inzetten. Daarom ben ik vanaf 1 november 2018 voorzitter geworden van de stichting ‘d Oale Smederië’ om een stuk cultureel erfgoed te behouden. Hier ligt ook de basis van ons bedrijf Broeze Nijverdal.

Ik wil het team van Broeze Nijverdal graag bedanken voor 35 jaar samenwerking met mij. Met z’n allen hebben wij bijgedragen aan de bloei van ons bedrijf zoals het er nu, anno 2018, bij staat. De gedreven en vakkundige mensen en de fijne onderlinge werksfeer hebben van Broeze Nijverdal een mooi én succesvol bedrijf gemaakt.

Daarnaast wil ik graag alle zakelijke klanten en relaties bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt. Ik ben trots op de vele mooie projecten waar we samen aan mochten werken.

In het bijzonder wil ik mijn vader Bertus Broeze bedanken voor de mogelijkheden die hij mij destijds heeft gegeven om het bedrijf voort te zetten. Na 96 jaar trekt de familie Broeze zich terug, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het bedrijf zich zonder ons ook prima zal redden.

Broeze, bedankt!
Gert-Jan Broeze