Bruggenbouw

Broeze Nijverdal is expert op het gebied van bruggenbouw. Al sinds 1922 leveren we diverse oplossingen binnen de staalbouw. Voor grote en kleine projecten hebben we alles in huis, vanaf de engineering tot aan de montage. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruggenbouw project? Neem contact met ons op!

Bruggenbouw van engineering tot montage

Door onze eigen engineering kunnen wij u altijd een deskundig advies op maat geven en u ondersteunen in het gehele proces. Wij bedenken, ontwerpen, berekenen en tekenen diverse stalen constructies voor uw bruggenbouw project. In onze eigen productiehal wordt de brugconstructie voor u geproduceerd. Onze ervaren monteurs komen de brug op locatie voor u monteren. Uiteraard voldoen onze bruggen aan de benodigde certificering.

Onze gerealiseerde projecten in de bruggenbouw

Wij hebben al vele projecten in de bruggenbouw succesvol afgerond. Zo hebben we de renovatie en vernieuwing van 4 luie trappen van de Amsterdamse Bruggen verzorgd, in opdracht van VolkerRail. Deze en andere projecten kunt u op onze website bekijken. Heeft u een vraag over één van deze projecten of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Bruggenbouw door Broeze Nijverdal

Kiest u voor Broeze Nijverdal, dan kiest u naast veiligheid en kwaliteit ook voor een duurzaam werkproces. Om dit verder te verbeteren en uit te dragen werken wij conform de CO2- prestatieladder niveau 3, met als belangrijkste doel om binnen ons eigen werkproces verdere energiebesparing te bewerkstelligen om de CO2-uitstoot te verminderen. Zo bent u zeker van een zo duurzaam mogelijke oplossing voor uw bruggenbouw project.

Meer informatie ontvangen over bruggenbouw?

Op zoek naar een geschikte partij voor uw bruggenbouw project? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op