Liftschacht

Bent u op zoek naar een stalen liftschacht voor uw bedrijfspand of station? Wij zijn expert op het gebied van stalen liftschachten. Al sinds 1922 leveren we diverse oplossingen binnen de staalbouw. Voor grote en kleine projecten hebben we alles in huis, vanaf de engineering tot aan de montage. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruggenbouw project? Neem contact met ons op!

Liftschachten vervaardigd uit staal

Wij kunnen complete liftschachten van staal helemaal naar wens leveren. Vanaf het engineering traject tot productie en montage: wij kunnen u volledig ontzorgen in het gehele traject. Al sinds 1922 zijn we actief in de staalbouw. Inmiddels staat de derde generatie Broeze aan het roer en hebben we een sterke marktpositie verworven in gespecialiseerde industriële toepassingen.

liftschacht
liftschacht

Diverse liftschacht projecten

We hebben diverse projecten met liftschachten gerealiseerd, zoals de liftschachten op diverse treinstations. Zo hebben wij onder andere de liftschachten van Station Kampen, Station Assen en Station Bussum-Zuid verzorgd en enkele liftschachten op Schiphol. Wilt u meer informatie over deze projecten of foto’s van deze liftschachten bekijken? Bekijk dan onze projecten of lees de blog van Erik over het project Station Assen.

Alles in eigen huis

Met een eigen staal engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij voor diverse staalconstructies, waaronder liftschachten. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten, van a tot z. We denken graag mee met u als opdrachtgever en gaan hierin nét een stapje verder.

Meer informatie ontvangen over een liftschacht van Broeze?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten of wilt u graag met ons in gesprek om de mogelijkheden voor uw liftschacht(en) te bespreken? Neem vandaag nog, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Neem vrijblijvend contact op