0548 - 610730

Liftschaft

Liftschaft

Liftschacht

Bent u op zoek naar een stalen liftschacht voor uw bedrijfspand, station, metro of ondergrondse parkeergarage? Wij zijn expert op het gebied van stalen liftschachten en lifthuizen. Al sinds 1922 leveren wij diverse oplossingen binnen de staalbouw. Voor grote en kleine projecten hebben we alles in huis, vanaf de engineering tot aan de montage. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruggenbouw project? Neem contact met ons op!

Liftschachten vervaardigd uit staal

Wij kunnen complete liftschachten en lifthuizen van staal helemaal naar wens leveren. Vanaf het engineering traject tot productie en montage: wij kunnen u volledig ontzorgen in het gehele traject. Al sinds 1922 zijn we actief in de staalbouw. Inmiddels hebben wij een sterke marktpositie verworven in gespecialiseerde industriële toepassingen.

Diverse liftschacht projecten

We hebben diverse projecten met liftschachten gerealiseerd, zoals de liftschachten op diverse treinstations, metro’s en ondergrondse parkeergarages. Zo hebben wij onder andere de liftschachten van Station Kampen, Station Assen, Station Bussum-Zuid, enkele lichtschachten op Schiphol en de Vijzelgracht te Amsterdam verzorgd. Wilt u meer informatie over deze projecten of foto’s van deze liftschachten en lifthuizen bekijken? Bekijk dan onze projecten of lees de blog van Erik over het project Station Assen.

Alles in eigen huis

Met een eigen staal engineering-, productie- en montageafdeling zijn we een flexibele partij voor diverse staalconstructies, waaronder liftschachten en lifthuizen. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten, van a tot z. We denken graag mee met u als opdrachtgever en gaan hierin nét een stapje verder.

Onze projecten

  • Infra

Centraal station Almere

Centraal station Almere | engineering en montage van stalen liftschachten

Lees meer
  • Staalbouw

Plaza West Haarlem project afgerond

Plaza West Haarlem project afgerond

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!