0548 - 610730

Metaalconstructie

Metaalconstructie
100%
min
236%

Metaalconstructie

Broeze uit Nijverdal levert diverse oplossingen binnen de sectoren industrie, infra, special products, staalbouw en nucleaire staaltoepassingen. Voor grote en kleine metaalconstructie projecten hebben we alles in huis. Bent u op zoek naar een partij die uw metaalconstructie kan engineeren, tekenen, produceren en monteren? Dan bent u bij Broeze aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan snel contact met ons op!

Metaalconstructie van Broeze

Met een eigen engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij voor diverse opdrachten. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en nét een stapje verder. Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers.

Thuis in staal sinds 1922

Al sinds 1922 is Broeze expert in de staalbouw. Begonnen als eenmansbedrijf is Broeze in de loop der jaren uitgegroeid tot een dynamisch en bedrijf. De derde generatie Broeze heeft een sterke marktpositie verworven in gespecialiseerde industriële toepassingen, zoals metaalconstructies.

Duurzaam werkproces

Naast het borgen van veiligheid en kwaliteit, staan wij voor een duurzaam werkproces in al onze projecten. Om dit verder te verbeteren en uit te dragen werken wij conform de CO2- prestatieladder niveau 3, met als belangrijkste doel om binnen ons eigen werkproces verdere energiebesparing te bewerkstelligen om de CO2-uitstoot te verminderen. Zo bent u zeker van een zo duurzaam mogelijke oplossing voor uw metaalconstructie.

Reeds opgeleverde metaalconstructies

Door ons ervaren team van vakmensen en een netwerk van betrouwbare leveranciers, hebben wij al vele metaalconstructie projecten succesvol gerealiseerd. Van klein tot groot en van eenvoudig tot gecompliceerd. Benieuwd naar onze opgeleverde metaalconstructie projecten? Wij hebben een aantal projecten uitgelicht op onze website. Heeft u een vraag over één van deze projecten of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Onze projecten

  • Infra

Centraal station Almere

Centraal station Almere | engineering en montage van stalen liftschachten

Lees meer
  • Staalbouw

Plaza West Haarlem project afgerond

Plaza West Haarlem project afgerond

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!