0548 - 610730
[

Machinebouw

Machinebouw
,

Voor onze klant Hess AAC Systems werken wij aan diverse beams, mainframes en aan- en afvoerbanden voor het vervaardigen van een machine. Op deze machine worden cellenbetonblokken gesneden. In samenwerking met de firma Forma Machinenbau, een bedrijf gespecialiseerd in frees en draaiwerk, werken wij aan de samenstelling van deze machine in de machinebouw.

Samen met onze klant Hess AAC Systems waren wij onlangs op bezoek bij de firma Forma Machinenbau om het machinaal bewerken te beoordelen.

Hoe het werkt?
Er wordt mortel in een mal gegoten. Na uitharding – het materiaal moet hard genoeg zijn om niet in elkaar te zakken en zacht genoeg om te snijden – wordt het materiaal uit de mal geschoven en naar de snijtafel getransporteerd. De snijtafel werkt net als een soort eiersnijder; er worden draden van onder naar boven door het blok gedrukt.

Mainframe | Staaltoepassingen voor Industrie, van A tot Z
Hieronder is het mainframe van de machine te zien. Tevens zijn op de afbeelding de diverse beams te zien en een stapel met 4 frames; de lopende banden voor de aan- en afvoer. Voor deze machinebouw moeten wij aan de voorop vastgestelde toleranties voldoen.

Informatie
Voor meer informatie over machinebouw, samenstelling van machines en onze staaltoepassingen, kunt u contact met ons opnemen. Heeft u nog vragen over het project? Neem dan ook gerust contact met ons op: info@broeze.nl.

Bekijk ook onze andere projecten op het gebied van staaltoepassingen en industrie.

, ]

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!