Historie – Broeze Nijverdal

Gert Jan Broeze is als hoefsmid een eenmansbedrijf begonnen in 1922, waarna door zoon Bertus het stokje werd overgenomen in 1960. Er werd gestart met het vervaardigen van landbouwmachines en stalhekken. In 1991 werd het bedrijf overgedragen aan de derde generatie.

Broeze is in de loop der jaren uitgegroeid tot een dynamisch en marktgericht bedrijf en heeft een sterke marktpositie verworven in gespecialiseerde bouw- en industriële toepassingen. We zetten ons in voor kleine en grote complexe projecten. Mede door onze activiteiten voor industriële sectoren zijn we sterk in ‘coprocessing’: nauwe samenwerking die leidt tot perfecte resultaten, waarbij we de zekerheid bieden van vergaande proces- en kwaliteitsbeheersing. We hebben het FPC-certificaat conform NEN EN 1090-1 en construeren voor alle executieklassen. Daarmee investeren we in onze toekomst en in die van u.

Gert Jan Broeze

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!

Neem contact op