0548 - 610730

Over ons

Over ons
Over ons

Broeze Nijverdal

Broeze Nijverdal levert diverse oplossingen binnen de sectoren industrie, infra, staalbouw en nucleaire staaltoepassingen. Hierin werken we nauw samen met verschillende partijen. We zetten ons in voor kleine en grote complexe projecten. Met een eigen engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en nét een stapje verder. Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers.

Geschiedenis
Gerrit Jan Broeze is als hoefsmid een eenmansbedrijf begonnen in 1922, waarna door zoon Bertus het stokje werd overgenomen in 1960. Er werd gestart met het vervaardigen van landbouwmachines en stalhekken. In 1991 werd het bedrijf overgedragen aan Gert Jan Broeze, al weer de derde generatie. Broeze is sindsdien uitgegroeid tot een dynamisch en marktgericht bedrijf en heeft een sterke positie verworven in gespecialiseerde bouw- en industriële toepassingen.

MVO
Naast het borgen van kwaliteit en veiligheid staan wij voor een duurzaam werkproces. Om dit verder te verbeteren en uit te dragen werken wij conform de CO2-prestatieladder niveau 3, met als belangrijkste doel om binnen ons eigen werkproces verdere energiebesparing te bewerkstelligen om de CO2-uitstoot te verlagen.

Kennismaken?
Wilt u meer informatie over Broeze Nijverdal of over ons dienstenaanbod? Neem contact met ons op.

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!