0548 - 610730

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid
Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

Veiligheid
Borging van veiligheid, kwaliteit en een duurzaam werkproces zijn bij ons geen papier maar praktijk. Door toepassing van de veiligheidsladder (trede 2) blijven we hierin ontwikkelen.

Kwaliteit
Proces- en kwaliteitsbeheersing werkt bij Broeze Nijverdal in alles door. We zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en NEN-EN 1090 tot en met executieklasse 4. Een compleet overzicht met certificeringen kunt u op de pagina certificering vinden.

ISO 9001
Broeze hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. We werken daarom met een eigen kwaliteitssysteem conform ISO 9001 (gecertificeerd sinds december 2008).

NEN-EN 1090
Wij zijn bevoegd een CE markering en prestatieverklaring (DOP declaration of performance) af te geven op geconstrueerde staalconstructies in de executieklassen 1 t/m 4. Dit is wettelijk verplicht sinds 1 juli 2014. Broeze Nijverdal heeft een gekwalificeerd fabrieksproductie beheersingssysteem (FPC) conform de NEN-EN 1090-1. Het FPC systeem bestaat o.a. uit procedures, project specifieke kwaliteitsplannen en productieplannen, welke uiteindelijk leiden tot de afgifte van een CE markering.

ISO 3834-2
Broeze is ISO 3834-2 gecertificeerd. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem. Door deze certificering is Broeze de geschikte toeleverancier voor offshore laswerkzaamheden en laswerk in andere kritische sectoren. Het hanteren van de ISO 3834-2 certificering betekent een waarborging voor de kwaliteit van uw product. Vanaf de orderacceptatie tot aan de productafname worden alle stappen nauwkeurig volgens de kwaliteitsprocedures uitgevoerd. Daarom bent u verzekerd dat wij aan alle kwaliteitseisen hebben voldaan. De kwaliteitsborging volgens ISO 3834-2 staat beschreven in het Broeze kwaliteitshandboek lassen.

De ISO 3834-2 certificering geldt ook voor de verzorging van niet destructief onderzoek (NDO), het lassen vanuit gecertificeerde lasmethodebeschrijvingen (LMB/WPS), het lassen volgens de lasmethode kwalificatie (LMK/PQR), de juiste toepassing en geconditioneerde opslag van lastoevoegmaterialen, het onderhoud aan lasapparatuur, het opleiden en kwalificeren van lassers (LK/WPQ), visueel onderzoek van de las (NEN-EN ISO 17637 en NEN-EN ISO 5817) en materiaaltraceerbaarheid.

Bekijk hier het complete overzicht met onze certificeringen.

Onze projecten

  • Infra
  • Staalbouw

Loopbruggen Muiden

Loopbruggen Muiden | In opdracht van bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn B.V.

Lees meer
  • Infra

Laan van Osseveld

Laan van Osseveld | Apeldoorn

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!