0548 - 610730

Werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding
Werkvoorbereiding
100%
min
62%

Werkvoorbereiding

Een vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces
Onze dienstverlening gaat verder dan engineering alleen. Ook voor de uitvoering van staalconstructies zijn wij een ervaren partner. Wij helpen onze klanten met het ontwerp, de berekening en het tekenen van buitengewone staalconstructies. Hierin zijn wij gespecialiseerd in constructies die samengaan met hout of glas.

Aan ieder project wordt een projectteam gekoppeld, bestaande uit een werkvoorbereider en een tekenaar. Dit projectteam wordt nauwkeurig geselecteerd op de deskundigheid, ervaring en kennis van de medewerkers. Het projectteam is tijdens het gehele traject het vaste aanspreekpunt en kenmerkt zich door het ontzorgen van de opdrachtgever gedurende het traject. Alle facetten die te maken hebben met het tot stand komen van de constructie worden door ons gerealiseerd.

Kick-off fase
Na de kick-off met de opdrachtgever, worden de plannen met het projectteam besproken, het ontwerp in gang gezet en worden de planningen voor het materiaal en de montage afgestemd. Vervolgens bewaakt de werkvoorbereiding het verloop van het traject. Het materiaal wordt ingekocht, de planning van de werkplaats wordt afgestemd, de planning voor de conservering worden voorbereid en het montageplan wordt opgesteld en ingepland.

Heldere afspraken en korte communicatielijnen staan garant voor een goed verloop van het gehele proces. Onze specialisten houden in ontwerp- en productiefase rekening met de omstandigheden en voorschriften op locatie. Doeltreffende oplossingen op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid en transport zijn bij Broeze standaard onderdeel van het dienstenpakket.

Complex project? Neem contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

  • adviseren
  • organiseren
  • produceren
  • realiseren

Onze projecten

  • Infra

Centraal station Almere

Centraal station Almere | engineering en montage van stalen liftschachten

Lees meer
  • Staalbouw

Plaza West Haarlem project afgerond

Plaza West Haarlem project afgerond

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!