0548 - 610730
  • Staalbouw
[

Bouw-, hijs- en transportframes oververhitter bundels

Bouw-, hijs- en transportframes oververhitter bundels
,

Voor Stork Thermeq B.V. produceren wij de bouw-, hijs- en transportframes waarin oververhitter bundels gemaakt en gemonteerd kunnen worden. Deze frames worden momenteel door ons in elkaar gehecht en vervolgens afgelast.


Opdracht
Stork Thermeq B.V. heeft de opdracht gekregen om drie oververhitter bundels te produceren. Onderdeel van deze levering zijn bouw-, hijs- en transportframes voor deze bundels. De oververhitter bundels worden gefabriceerd en gemonteerd per halve bundel zodat er in totaal zes frames geleverd moeten worden.


In de frames worden de bundels geproduceerd bij Stork in Hengelo. Vervolgens worden deze bundels in een installatie bij de klant geplaatst.


Over Stork Thermeq B.V.
Stork Thermeq is gespecialiseerd in maatwerk ontluchters, branders, ketels en energiebesparende oplossingen. Het bedrijf richt zich op de engineering, productie, service, ombouw en het onderhoud van ontgassers.

, ]

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!