Staal engineering

Bent u op zoek naar een partij voor staal engineering? Broeze Nijverdal heeft een eigen engineering afdeling en jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers. Met de productie in eigen huis zijn wij een totaalontzorger voor al uw staal engineering projecten.

Onze projectaanpak

Wij werken samen met verschillende professionals en zetten ons helemaal in voor een opdracht. Wij staan voor onconventioneel denken met een resultaatgerichte aanpak. Samenwerken om uw doel te bereiken! Ieder project heeft een eigen projectbegeleider, waardoor we kunnen schakelen waar nodig en het afgesproken tijdsschema kunnen garanderen.

BIM werkmethodiek

In een snel veranderende samenleving is samenwerking en innovatie van groot belang. Alleen zo kunnen wij het beste antwoord blijven bieden op de vraag van onze opdrachtgevers. Wij hebben ruime ervaring in diverse ketensamenwerkingsprojecten. Onder andere door inzet van BIM als werkmethodiek en de Lean-aanpak bij projecten is ketensamenwerking bij Broeze Nijverdal het uitgangspunt. Alle staal engineering projecten worden eerst als BIM-model uitgewerkt, waardoor naast meer plezier in het werk ook veel kortere doorlooptijden ontstaan.

Verschillende 3D-programma’s

Wij maken gebruik van verschillende 3D-programma’s voor het uitwerken van onze staal engineering opdrachten, zoals Telka Structurs, SolidWorks, Autodesk Revit en Autodesk AutoCAD. Deze programma’s genereren niet alleen tekeningen, maar ook data voor het aansturen van onze machines in de producties. Indien gewenst komen wij bij u op locatie inmeten met behulp van een Total Station of een 3D-scanner.

Staal engineering door Broeze Nijverdal

Met een eigen staal engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij voor diverse staalconstructies, waaronder stalen spanten. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken graag mee met u als opdrachtgever en nét een stapje verder.

Kennismaken om uw staal engineering project te bespreken?

Wilt u eens kennismaken om uw staal engineering project te bespreken? Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan graag samen met u op zoek naar een passende oplossing. Neem gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op