0548 - 610730

Staalbouw

Staalbouw
100%
min
123%

Staalbouw

Op zoek naar een geschikte partij voor uw staalbouw project? Broeze levert diverse oplossingen binnen de sectoren industrie, infra, staalbouw en nucleaire staaltoepassingen. Hierin werken we nauw samen met verschillende partijen. We zetten ons in voor kleine en grote complexe projecten.

Broeze Nijverdal

Met een eigen engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en nét een stapje verder. Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers.

Staalbouw sinds 1922

Al sinds 1922 is Broeze actief in de staalbouw. Begonnen als eenmansbedrijf is Broeze in de loop der jaren uitgegroeid tot een dynamisch en marktgericht bedrijf. De derde generatie Broeze heeft een sterke marktpositie verworven in gespecialiseerde industriële toepassingen, waaronder staalbouw.

Diverse staalbouw projecten

Dankzij ons ervaren team van vakmensen en een netwerk van betrouwbare leveranciers, hebben wij al vele(staalbouw) projecten succesvol gerealiseerd. Van klein tot groot en van eenvoudig tot gecompliceerd. Benieuwd naar onze opgeleverde staalbouw projecten? Wij hebben een aantal projecten uitgelicht op onze website. Heeft u een vraag over één van onze projecten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Duurzame staalbouw

Naast het borgen van kwaliteit en veiligheid staan wij voor een duurzaam werkproces in al onze projecten. Om dit verder te verbeteren en uit te dragen werken wij conform de CO2-prestatieladder niveau 3, met als belangrijkste doel om binnen ons eigen werkproces verdere energiebesparing te bewerkstelligen om de CO2-uitstoot te verlagen. Zo bent u zeker van een zo duurzaam mogelijke oplossing voor uw staalbouw project.

Onze projecten

  • Infra
  • Staalbouw

Loopbruggen Muiden

Loopbruggen Muiden | In opdracht van bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn B.V.

Lees meer
  • Infra

Laan van Osseveld

Laan van Osseveld | Apeldoorn

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!