0548 - 610730

Stalen spanten

Stalen spanten

Stalen spanten

Bent u op zoek naar stalen spanten voor uw project? Dan bent u bij Broeze aan het juiste adres! Broeze uit Nijverdal is al sinds 1922 actief in de staalbouw en maakt maatwerk stalen spanten voor diverse toepassingen. We gaan graag met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Diverse soorten stalen spanten

We engineeren, produceren en monteren stalen spanten in verschillende soorten en maten. Wij maken onze stalen spanten in onze eigen productiehal. De stalen spanten vormen een solide basis voor onder andere kapconstructies.

Opgeleverd projecten met stalen spanten

Wij hebben ruime ervaring met de engineering, productie en montage van stalen spanten. Elk project is anders en vraagt om een andere oplossing. Bekijk onze opgeleverde projecten met stalen spanten op onze website. Heeft u een vraag over een van onze opgeleverde projecten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Collega Michel vertelt je over hoe we het project bij WILA aanpakten, waar we 4 stalen dakspanten hebben geplaatst.

Broeze Nijverdal

Met een eigen engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij voor diverse staalconstructies, waaronder stalen spanten. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en nét een stapje verder. Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers. Naast het borgen van deze pijlers, staan wij voor een duurzaam werkproces in al onze projecten. Om dit verder te verbeteren en uit te dragen werken wij conform de CO2-prestatieladder niveau 3, met als belangrijkste doel om binnen ons eigen werkproces verdere energiebesparing te bewerkstelligen om de CO2-uitstoot te verlagen.

Onze projecten

  • Infra

Centraal station Almere

Centraal station Almere | engineering en montage van stalen liftschachten

Lees meer
  • Staalbouw

Plaza West Haarlem project afgerond

Plaza West Haarlem project afgerond

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!