Wij zoeken een tekenaar!

We zijn op zoek naar een tekenaar voor projecten in de staalbouw en -industrie. Heb je nog geen ervaring, maar wel de ambitie om tekenaar te worden? Of ben je juist een ervaren tekenaar en zoek je meer uitdaging? Wij zoeken een gemotiveerde collega die past bij ons bedrijf, ongeacht ervaring. Ben jij nuchter en steek je graag samen met ons de handen uit de mouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

De functie

Als tekenaar bij Broeze heb je een afwisselende functie. Je werkt verschillende soorten constructies uit met Tekla Structures, je denkt mee en adviseert in technische oplossingen. Je bent nauw betrokken bij verschillende projecten. Zo mag je zelf naar de projectlocatie om in te meten en heb je direct contact met de opdrachtgever en de werkvloer.
 
Geen ervaring als tekenaar, maar wel enthousiast?
Heb jij nog geen ervaring als tekenaar, maar wel affiniteit met de staalbouw en feeling met de werkvloer? Ook dan kun je bij ons komen werken als tekenaar. We bieden jou een interne opleiding om alles te leren en helpen jou doorgroeien.
 
Ervaring als tekenaar en meer uitdaging?
Ben jij een ervaren tekenaar en zoek je meer uitdaging binnen jouw functie? Het is bij ons mogelijk om de functie van tekenaar te combineren met de functie van projectleider. In deze combinatiefunctie stuur je tevens de werkvoorbereiders en monteurs aan. Daarnaast heb je direct contact met de opdrachtgever. Je zorgt dat de projecten volgens planning verlopen en houdt de financiën in de gaten.
 

Functie-eisen

  • – MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • – Proactieve houding;
  • – Secuur en detailgericht werken;
  • – Grote mate van zelfstandigheid;
  • – Inzicht in uitvoerend werk;
  • – Kennis van Tekla Structures (niet per se nodig);
  • – Ervaring in de metaal en kennis van staalbouw-tekenen.

 

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een betrokken familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Wij werken met z’n allen aan mooie en uitdagende projecten en binnen- en buitenland. Je komt te werken in een gezellig team met enthousiaste collega’s. Wij vinden een prettige werksfeer heel belangrijk en gaan op een gemoedelijke manier met elkaar om. Daarnaast krijg je verantwoordelijkheid en mag je een interne opleiding volgen. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 

Solliciteren

Pas jij binnen het geschetste profiel en wil jij bij ons komen werken als (aankomend) tekenaar? Of wil jij de functie van tekenaar graag combineren met de functie van projectleider? Wij willen graag eens kennismaken! Stuur je CV en motivatie naar info@broeze.nl.

Gert Jan Broeze

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!

Neem contact op