Staaltoepassingen voor Industrie, van A tot Z

Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn de belangrijkste pijlers waar u bij Broeze Nijverdal al vanaf 1922 op mag rekenen. Dat bewijzen we door het ISO en VCA certificaat en het certificaat FPC systeem volgens NEN-EN 1090-1 t/m executieklasse 4. Vaste projectleiders en tekenaars begeleiden het gehele proces in de meest uiteenlopende en complexe opdrachten.

Project Swift van Corbion

In opdracht van Corbion is in samenwerking met diverse partijen een proeffabriek gebouwd om een nieuwe technologie te testen. Broeze heeft in dit project de productie en montage van het structure steel inclusief basic design engineering en detailengineering voor haar rekening genomen.

Grolsch-Bierbrouwerij

In de nieuwe brouwerij van Grolsch heeft Broeze, in opdracht van tankbouwer Holvrieka Ido, de inspectie-platforms geleverd.

 

De platforms op de tanks worden gemonteerd als de tanks nog horizontaal liggen. Na plaatsing van de tank op de fundatie begint de montage van de delen tussen de tanks. De montagehoogte is dan circa 20 meter. Bij deze montage wordt dan ook een veiligheidsplan en een kraanhijsplan geschreven, zodat onze monteurs goed zijn geïnstrueerd en veilig kunnen werken.

Storage container offshore

Storage container offshore DNV 2.7.1/ EN 12079. Rotor transport container. Enkele zijn geproduceerd onder DNV 2.7.1. Norm gecertificeerd EN.12079

Pyrolyse fabriek Hengelo

Een mooie Twentse samenwerking voor de realisatie van een Pyrolyse fabriek van BTG-BTL. Deze fabriek gaat olie winnen en leveren uit resthout. Genoeg voor 8000 huishoudens. Broeze realiseerde de combuster, de riser, de electrical room en de controlroom evenals het bodywork in de fabriek.

 

Na productie werd de engineering voortgezet in de hallen van Zeton in Enschede waar het geheel in een twintigtal modules wordt opgebouwd.

Framebouw

Een procesframe voor de chemische industrie in productieproces voor onze opdrachtgever. Hierin wordt een complexe installatie gebouwd. Tijdens de ontwerpfase is er optimaal afstemming tussen de framebouw en procesbouw. In een laatste fase wordt het procesframe bekleed met brandwerende panelen

Pick up & Lay Down machine

Bakker Oilfield Supply Coevorden. Pick Up en Lay Down machine voor de gas en olie industrie. Machine wordt ingezet bij het veilig transporteren van boorbuizen. Boorbuizen worden door de machine van de buizenstelling opgepakt en aangeboden op de boorvloer.

Modulaire framebouw

Modulaire framebouw voor de Engelse markt waarin industriële processen op schaal worden gesimuleerd. Broeze Nijverdal is verantwoordelijk voor het engineren van de frames waarin de processen gesimuleerd worden. In deze fase worden alle vloersparingen en leidingwerk, die nodig zijn voor tanks, al meegenomen. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor de fabricage en montage van deze frames.

Ondersteuning constructie trilzeven

Projectgegevens: Ondersteuningsconstructie voor trilzeven. Opdrachtgever: Nijhoff grindmaatschappij. Het leveren van ondersteuningsconstructie met toegangstrap en stortkokers.