Staaltoepassingen voor infra, van A tot Z

Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn de belangrijkste pijlers waar u bij Broeze Nijverdal al vanaf 1922 op mag rekenen. Dat bewijzen we door het ISO, VCA en ons gecertificeerd FPC systeem volgens NEN-EN 1090-1 t/m executieklasse 4. Vaste projectleiders en tekenaars begeleiden het gehele proces in de meest uiteenlopende en complexe opdrachten.

Nieuwe Gate E4 voor Vliegveld Schiphol

Broeze Nijvedal heeft in opdracht van Volkerrail een mooi project afgerond in Amsterdam. Voor de luchthaven Schiphol is er gebouwd aan een nieuwe liftschacht en toegangstrap voor Gate E4. De miljoenen passagiers gaan elke dag via de nieuwe Central Security naar Gate E4.

Station Bussum-Zuid

In samenwerking met, Bouwbedrijf K. Dekker uit Warmenhuizen, hebben we het nieuwe station Bussum-Zuid gerealiseerd. De opdracht bestond uit het leveren, produceren en monteren van 2 liftschachten, een traverse en 2 toegangstrappen. Het geheel was een Design and Construct (D&S) opdracht.

Liftschachten station Bussum Zuid

Op het perron Bussum Zuid zijn in opdracht van dekker uit Krabbendam 2 liftschachten geplaatst en ondersteuningen van de trapdelen. Hiermee worden de perrons toegankelijker gemaakt. Ook de perrons van Purmerend en Maarn zullen binnenkort deze wijziging ondergaan.

Liftschachten bereikbaarheid perrons

Broeze Nijverdal is in opdracht van Aannemingsbedrijf K. Dekker B.V.  gestart met de aanpassing van station Bussum Zuid. Op deze locatie wordt een nieuwe traverse gebouwd met 2 stalen liftschachten in het kader van het verbeteren van de toegankelijkheid. Nog voor de kerst wordt gestart met de staalconstructie en hekwerken.

Buurtsporen Utrecht

Nieuwe hekwerken en rvs trapleuningen zijn gerealiseerd op het station Utrecht. De oplevering was op 15 september in opdracht van Heijmans.

Station Nijverdal

Broeze heeft deze opdracht op basis van design & construct aangenomen. In april 2012 startte de engineering en twee bruggen werden drie maandan later al geplaatst. De werkzaamheden voor Broeze bestonden daarnaast uit zes trapcombinaties, stalen leuningen sierelementen voor lampen en hekwerken, aluminium wandpanelen, luifels, liftschachten en de stalen bruggen.

Renovatie spoorbrug te Bareveld

Project: STAR. Opdrachtgever: Strukton Railinfra Noord. Toeleveren van strijkregels, puntstukken, brandplaten en bordessen.

Fietsviaduct Station Apeldoorn

In opdracht van Heymans Beton en Waterbouw Nijkerk heeft Broeze o.a de hekwerken gerealiseerd van het fietsviaduct van het station Apeldoorn.

Station Dronten

Als onderdeel van de nieuwe Hanzelijn was Broeze verantwoordelijk voor de afbouw van station Kampen en Dronten in opdracht van hoofdaannemer Hegeman.

Station Kampen

In opdracht van hoofdaannemer Hegeman leverde Broeze de liftschachten en twee imposante brede stalen trappen.

Inspectiebordes spoorbrug Deventer

In opdracht van Volker Rail heeft Broeze de verlenging en toegankelijkheid van een inspectiebordes gerealiseerd aan de spoorbrug in Deventer

CombiPlan tunneltrace Nijverdal

De montage van de twee stalen loopbruggen van 38 en 40 meter werden in juli 2012 moeiteloos afgerond. Tevens zijn in november de 2 liftschachten geplaatst evenals de luifel. Alle werkzaamheden van Broeze zullen tot medio maart 2013 duren.