0548 - 610730

Bordes staal

Bordes staal

Bordes staal

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor uw bordes staal? Dan bent u bij Broeze aan het juiste adres! Broeze uit Nijverdal is al sinds 1922 actief in de staalbouw en maakt maatwerk bordes staal voor diverse toepassingen. We gaan graag met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Bordes staal op maat gemaakt

We ontwerpen en produceren bordes staal in verschillende afmetingen. Wij maken al het bordes staal in onze eigen productiehal en ons ervaren montageteam komt graag bij u op locatie om het bordes staal te plaatsen.

Opgeleverd projecten met bordes staal

Wij hebben ruime ervaring met de engineering, productie en montage van bordes staal. Elk project is anders en vraagt om een andere oplossing. Bekijk onze opgeleverde staalbouw projecten op onze website. Heeft u een vraag over een van onze opgeleverde projecten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Over Broeze Nijverdal

Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers. Naast het borgen van deze pijlers, staan wij voor een duurzaam werkproces in al onze projecten. Om dit verder te verbeteren en uit te dragen zijn we gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder niveau 3, met als belangrijkste doel om binnen ons eigen werkproces verdere energiebesparing te bewerkstelligen om de CO2-uitstoot te verlagen. Met een eigen engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij voor diverse staalconstructies, waaronder bordes staal. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken mee met onze opdrachtgevers.

Onze projecten

  • Infra

Centraal station Almere

Centraal station Almere | engineering en montage van stalen liftschachten

Lees meer
  • Staalbouw

Plaza West Haarlem project afgerond

Plaza West Haarlem project afgerond

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!