0548 - 610730

Frame bouw

Frame bouw

Frame bouw

Broeze is gespecialiseerd in stalen frame bouw. De frames zijn meestal opgebouwd uit buizen, kokers, plaatdelen of een combinatie daarvan. Heeft u een project voor frame bouw en bent u op zoek naar een geschikte partij voor de engineering, productie en montage? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Frame bouw vanaf de eerste fase

Bij veel van onze frame bouw projecten zijn wij al in de engineering fase nauw betrokken. We engineeren de stalen frames in 3D-modellen, waarbij we de processen simuleren. In deze fase worden alle randzaken, zoals vloersparingen en leidingwerk al meegenomen. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in de productie en montage van de frames. Voor de Engelse markt zijn we actief met modulaire frame bouw.

Verschillende 3D-programma’s voor frame bouw

Wij maken gebruik van verschillende 3D-programma’s voor het uitwerken van onze staal engineering opdrachten, zoals frame bouw. Telka Structurs, SolidWorks, Autodesk Revit en Autodesk AutoCAD zijn de programma’s waarmee wij werken. Deze programma’s genereren niet alleen tekeningen, maar ook data voor het aansturen van onze machines in de producties. Indien gewenst komen wij bij u op locatie inmeten met behulp van een Total Station of een 3D-scanner.

Onze frame bouw projecten

Wij hebben al vele frame bouw projecten met succes opgeleverd. Bent u benieuwd naar deze projecten of wilt u meer informatie over één van deze projecten? Bekijk onze staalbouw projecten op de website of neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Onze projecten

  • Infra

Centraal station Almere

Centraal station Almere | engineering en montage van stalen liftschachten

Lees meer
  • Staalbouw

Plaza West Haarlem project afgerond

Plaza West Haarlem project afgerond

Lees meer

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!