ISO 3834-2

Broeze is 3834-2 gecertificeerd. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem. Door de meest uitgebreide certificering is Broeze de geschikte toeleverancier voor offshore laswerkzaamheden en laswerk in andere kritische sectoren.

 

Vanaf de orderacceptatie tot aan de productafname worden alle stappen nauwkeurig volgens de kwaliteitsprocedures uitgevoerd. Daarom bent u verzekerd dat wij aan alle kwaliteitseisen hebben voldaan. De ISO 3834-2 certificering geldt ook voor de verzorging van niet destructief onderzoek (NDO), het lassen vanuit gecertificeerde lasmethodebeschrijvingen (WPS, LMB), het lassen volgens de lasmethode kwalificatie (WPQ, LMK), de juiste toepassing en geconditioneerde opslag van lastoevoegmaterialen, het onderhoud aan lasapparatuur, het opleiden en kwalificeren van lassers, visueel onderzoek van de las (NEN-EN-ISO17637) en materiaaltraceerbaarheid. Het hanteren van de ISO 3834-2 certificering betekent een waarborging voor de kwaliteit van uw product.

 

De kwaliteitsborging volgens ISO 3834-2 staat beschreven in het Broeze kwaliteitshandboek lassen.

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!

Neem contact op