0548 - 610730
  • Infra
[

Ecoducten N302 en N344

Ecoducten N302 en N344
,

In opdracht van Van Spijker Infrabouw B.V. hebben wij de cortenstalen schermen ten behoeve van de ecoducten N302 en N344 (Veluwe) geproduceerd en gemonteerd.

Veluwe
Op de Veluwe zijn er twee nieuwe ecoducten aangelegd. Deze ecoducten verbinden Noord- en Zuid-Veluwe met elkaar, zodat dieren veilig van het ene deel naar het andere kunnen komen.

Het gaat om een natuurbrug over de provinciale weg N302 (Kootwijkerweg) en de provinciale N344 (Amersfoortseweg).In opdracht van Van Spijker Infrabouw B.V. hebben wij de cortenstalen schermen geproduceerd en gemonteerd.

Mock-up
Voordat we zijn gestart met de definitieve productie, is er een schaalmodel, oftewel een mock-up gemaakt om het

juiste beeld en aanzicht te bepalen van de cortenstalen panelen. Deze mock-up is vervolgens door verschillende belanghebbenden bekeken en goedgekeurd.

Productie
De schermen zijn in de fabriek van Broeze in delen geproduceerd. Na productie zijn de onderdelen vervoerd naar de desbetreffende locaties, waar vervolgens ons eigen
montageteam hiermee aan de slag is gegaan.

, ]

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!