0548 - 610730
[

Samenwerking met GS Metaal werpt zijn vruchten af

Samenwerking met GS Metaal werpt zijn vruchten af
,

Sinds 1 januari 2019 is Broeze Nijverdal onderdeel van de MaatHof Holding B.V., evenals het zusterbedrijf GS Metaal. Door onze samenwerking zijn wij in staat om onze krachten te bundelen en kunnen wij onze klanten een breder dienstenpakket aanbieden. Inmiddels werken wij nauw samen met GS Metaal aan een aantal projecten.

In opdracht van HoSt produceren wij duurzame verbrandingsovens. Het lasersnijden en kanten van onderdelen voor deze verbrandingsovens wordt door GS Metaal uitgevoerd.

Meer weten over GS Metaal? Klik hier om naar de website van GS Metaal te gaan.


Over HoSt

Wij werken al jaren samen met onze opdrachtgever HoSt aan de productie van verbrandingsovens voor duurzame warmtecentrales: BeGreen. Op basis van de door HoSt aangeleverde tekeningen hebben wij in de afgelopen jaren meerdere verbrandingsovens voor HoSt gerealiseerd.

HoSt is één van de grootste leveranciers van bio-energie installaties in Europa. Ze richten zich op de technische ontwikkeling van de verwerking van biomassastromen en de levering van systemen voor duurzame energieopwekking uit biomassa. HoSt heeft het proces zo ontwikkeld, waardoor de ovens zo schoon mogelijk zijn.

In 2015 is Broeze Nijverdal gestart met de productie van de eerste verbrandingsoven. Hierbij is de ontwerptekening aangeleverd door HoSt en de productie engineering uitgevoerd door onze engineeringsafdeling. In zeer korte tijd kunnen diverse componenten gemonteerd worden, waardoor het montagetraject zo min mogelijk tijd in beslag neemt.


, ]

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!