0548 - 610730
[

Waterspektakel Kerkplein in Hoogeveen

Waterspektakel Kerkplein in Hoogeveen
,

Het Kerkplein in Hoogeveen wordt omgetoverd tot een waterkunstwerk. Voor dit waterkunstwerk in Hoogeveen maken wij in opdracht van DMI de stalen constructie van de spiegelkraan. De spiegelkraan is een kunstobject en onderdeel van de vernieuwing van het Kerkplein in Hoogeveen. Het object bestaat uit een luifel met spiegel-elementen. Naast de constructie van het kunstobject, is ook de berekening en de gedetailleerde werkplaatstekening door ons uitgewerkt.

Waterkunstwerk
Een van de kenmerkende elementen in het waterkunstwerk op het Kerkplein in Hoogeveen is de spiegelkraan die vroeger voor de scheepvaartbouw in Hoogeveen werd gebruikt. Het karakteristieke silhouet vormde de inspiratie voor een luifel met spiegels, die het beeld van de kerk en het waterkunstwerk reflecteren.

Precisiewerk
De engineering van de stalen constructie is door ons verzorgd. Dat wil zeggen dat de berekening en de werkplaatstekeningen door ons zijn uitgewerkt. De constructie voor dit project is zeer nauwkeurig ingemeten en uitgewerkt; echt precisiewerk!

Engineering
Broeze Nijverdal is gespecialiseerd in het maken van werkplaatstekeningen en staalconstructies. Wij beschikken over jarenlange kennis om tekenwerk vakkundig te verzorgen met oog voor detail.

Afbeeldingen: Rots maatwerk | Lodewijk Baljon


, ]

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!