0548 - 610730
  • Staalbouw
[

Plaza West Haarlem

Plaza West Haarlem
,

Plaza West Haarlem
Plaza West is een voormalig PTT-expeditieknooppunt. Het doel van dit project is om dit gebouw om te bouwen tot een multifunctioneel gebouw met ruimte voor 2 supermarkten, een winkelruimte, een sportschool, een kinderspeelparadijs, 44 woonstudio’s en 21 appartementen. De productie en montage is in volle gang!

Onze werkzaamheden
Het project bestaat uit engineering, productie en montage van bouwkundige staalwerk, vliesgevel en stalen esthetische gevel.

Een alternatief voor het ontwerp van de architect
De uitdaging van dit project is dat we met een alternatief moesten komen voor het oorspronkelijke ontwerp van de architect. Het ontwerp moest maakbaar zijn en tevens binnen het budget van onze opdrachtgever passen. Het oorspronkelijke ontwerp van de architect bestond uit een houten constructie, die bekleed zou worden met staalplaat. Wij hebben samen met onze engineeringsafdeling de basis van de architect zo aangepast, dat de gehele esthetische gevel volledig uit staal gefabriceerd kan worden. Ons alternatief met gewalste staalprofielen voldoet nog steeds aan de esthetische eisen van de architect, is maakbaar en past binnen het budget van onze opdrachtgever.

Opdrachtgever
Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van Plaza West Haarlem B.v.

, ]

Hallo, kan ik u helpen?

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze diensten of projecten of wilt u eens kennismaken? Neem contact met me op. Ik help u graag!